Се продава трособен стан во Аеродром

Шифра: 26615

Населба: Аеродром

Погодности:

  • Лифт
  • Тераса

Цена: 57 000 €

Квадратура 58 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 9
Број на катови 10
Број на бањи 1

Нов стан во завршна фаза на градба во Аеродром кај Тобако -2 со две спални

цена:57000 без никакви други давачки

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата