Се продава стан во Аеродром

Шифра: 26619

Населба: Аеродром

Погодности:

  • Лифт
  • Подрум
  • Тераса

Цена: 59 000 €

Квадратура 68 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Ориентација Север
Кат 4
Број на катови 7
Тип на греење Централно парно

Стан од 68м2 во близина на мајчин дом со две спални,тераса од 4м2, подрум 7м2 и лифт.

цена:59000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата