Станови во Скопје

Шифра: 20428

Населба: Автокоманда

Погодности:

  • Подрум
  • Празен

Цена: 30 000 €

Состојба Празен
Квадратура 34 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Кат 2
Број на катови 3
Број на бањи 1
Број на тоалети 1
Тип на греење Централно парно
Начин на плаќање Парично

Стан од 34 м2 со 2м2 тараса, подрум 8м2 , со Железарско парно , цена 30 000 еур. Со можност за доградба-инвеститор.

Енергетска ефикасност

PLG_JEA_DPE_ENERGY_CONSUMPTIONЗелена куќа емисија на гасови
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата