Стан кај Универзална Сала

Шифра: 25066

Населба: Универзална сала

Погодности:

  • Подрум
  • Тераса

Цена: 75 000 €

Квадратура 76 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 4
Број на катови 4
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно

Стан кај Универзална Сала од 1980 година, со 2 спални , тераса од 6м2 и подрум.

Цена:75.000 Евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата