Стан во Н.Лисиче

Шифра: 23937

Населба: Ново лисиче

Погодности:

  • Реновиран
  • Тераса

Цена: 59 000 €

Состојба Празен
Квадратура 78 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 4
Број на катови 4
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно

Реновиран стан во Н.Лисиче на одлична локација во близина на паркот.

цена:59.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата