Стан во К.Вода

Шифра: 23357

Населба: Кисела вода

Погодности:

  • Подрум
  • Реновиран
  • Тераса

Цена: 50 000 €

Квадратура 66 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 1
Број на катови 2
Тип на греење Електрична печка

Реновиран стан во К.Вода во близина на општината.

цена:50.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата