Стан во Центар

Шифра: 24035

Населба: Центар

Погодности:

  • Лифт
  • Подрум
  • Реновиран

Цена: 80 000 €

Квадратура 67 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Ориентација Североисток
Кат 7
Број на катови 8
Тип на греење Централно парно
Начин на плаќање Парично
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата