Стан кај Универзална сала

Шифра: 23466

Населба: Центар

Погодности:

  • Лифт

Цена: 84 700 €

Квадратура 70 m²
Број на спални 2
Кат 4
Број на катови 6
Број на тоалети 2
Тип на греење Централно парно

Тераса од 7м2.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата