Стан во Жданец

Шифра: 23498

Населба: Жданец

Погодности:

  • Подрум

Цена: 107 000 €

Квадратура 89 m²
Број на спални 2
Кат 2
Број на катови 3
Тип на греење Сопствено парно

Тераса од 7м2.

Станот се наоѓа во мини зграда со 3 стана.

Плочки,паркет и врати по желба на купувачот.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата