Стан во Карпош 4

Шифра: 23499

Населба: Карпош 4

Погодности:

  • Подрум

Цена: 61 200 €

Квадратура 68 m²
Број на спални 2
Кат 3
Број на катови 4

+ 13м2 тераса, доградена.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата