Кодекс

Со нашиот кодекс на деловност до Вашиот дом и удобност!

  • Никола Русински бр.3б/2-13
  • Скопје
  • 1000
  • Македонија
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • +389 (0)2 3 246 245
  • +389 (0) 78 427 007
  • +389 (0) 71 484 826
  • http://www.kodeks.com.mk

Работно време на Агенцијата од 09:00 - 21:00 часот.