Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се издава стан во Пржино ( Шифра : 9537)
Детали
Издавање : 200 € /месечно
Квадратура : 44 m²
Детали
Се издава стан во Мичурин ( Шифра : 9536)
Детали
Издавање : 170 € /месечно
Квадратура : 32 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се изнајмува стан во Центар ( Шифра : 9535)
Детали
Издавање : 450 € /месечно
Квадратура : 80 m²
Погодности : Реновиран, Празен
Детали
Се издава стан во центарот на Скопје ( Шифра : 9489)
Детали
Издавање : 400 € /месечно
Квадратура : 60 m²
Погодности : Лифт, Гаража, Опремен, Тераса
Детали
Се издава нов стан во Кисела Вода ( Шифра : 9135)
Издавање : 400 € /месечно
Квадратура : 75 m²
Погодности : Лифт
Детали