Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Кука за изнајмување во нас.Лисиче ( Шифра : 0340)
Детали
Издавање : Консултирајте нè
Квадратура : 130 m²
Погодности : Гаража, Тераса
Детали
Се издава кат од кука на Водно ( Шифра : 0334)
Детали
Издавање : 700 € /месечно
Квадратура : 140 m²
Погодности : Сопствен паркинг, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Кука за издавање во Тафталиџе-1 ( Шифра : 0332)
Детали
Издавање : 2 500 € /месечно
Квадратура : 480 m²
Дворно место : 300 m²
Погодности : Сопствен паркинг, Празен, Тераса
Детали
Куќа за издавање во Тафталиџе ( Шифра : 1319)
Детали
Издавање : 1 200 € /месечно
Квадратура : 360 m²
Дворно место : 250 m²
Погодности : Сопствен паркинг, Празен, Тераса
Детали
Куќа за издавање на Водно ( Шифра : 0326)
Детали
Издавање : 700 € /месечно
Квадратура : 130 m²
Дворно место : 500 m²
Детали
Куќа за издавање во Центар ( Шифра : 0324)
Детали
Издавање : 1 000 € /месечно
Квадратура : 205 m²
Дворно место : 200 m²
Детали
Спрат од куќа за издавање ( Шифра : 0321)
Детали
Издавање : 1 200 € /месечно
Квадратура : 194 m²
Погодности : Сопствен паркинг, Тераса
Детали
Лукзузна кука во Злокуќани ( Шифра : 0320)
Детали
Издавање : Консултирајте нè
Квадратура : 440 m²
Дворно место : 700 m²
Погодности : Гаража, Подрум, Празен, Тераса
Детали
Куќа во Црниче ( Шифра : 4571)
Детали
Издавање : 700 € /месечно
Квадратура : 170 m²
Дворно место : 350 m²
Погодности : Гаража, Тераса
Детали