<< Претходно

Се изнајмува стан погоден за дел.простор

Шифра: 9514

Населба: Центар

Погодности:

  • Реновиран
  • Тераса

Издавање: 250 € /месечно

Квадратура 70 m²
Број на соби 4
Кат 1
Број на катови 3

Се изнајмува  стан погоден за деловен простор и за живеење. Станот има 4 простории секоја со клима уред. Во непосредна близина на студенски дом Кузман.

цена:250 евра месечно

за подолг период  200 евра месечно.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата