Се издава стан во аеродром

Шифра: 7813

Издавање: 150 € /месечно

Квадратура 50 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Кат 16
Број на катови 16
Број на бањи 1
Начин на плаќање Парично
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата